EN
English Praha Plzeň Brno

Naše maso

Nabízíme stařené, vyzrálé a odleželé hovězí maso plemene český strakatý skot a přeštické vepřové. Naším hlavním dodavatelem je Amaso, které spolupracuje s restauracemi Ambiente. Amaso vzkřísilo staré řeznické postupy a metody, jak na dobré české maso. U prověřených dodavatelů si vybírají konkrétní kusy dobytka a dohlíží na jejich stravu, zacházení i porážku. Maso si sami bourají a nechávají vyzrát. Nazmar při tom nepřijde ani kousek.

Uzeniny

Vyrábíme je podle tradičních receptur pod dohledem mistra řezníka Františka Kšány ml. Do uzenin přidáváme kromě masa už jen sádlo, sůl, koření a čerstvý český česnek. Naše výrobky plníme do nejkvalitnějších přírodních střívek, aby při kousnutí hezky křupaly, a udíme je v kouři z tvrdého bukového dřeva.

Ostatní maso a uzeniny

V řeznictví prodáváme i další druhy oblíbených mas a uzenin, které znáte z restaurací Ambiente. Jsou od našich prověřených dodavatelů a za jejich kvalitu ručí naši šéfkuchaři.

Doplňkový sortiment

Zkrátka věci, které se vám budou hodit při vaření – koření, vývary, oleje nebo známé omáčky z restaurací Ambiente. Kromě toho u nás můžete koupit nádobí nebo nože, které sami používáme.

Naše maso
Dlouhá 39
110 00 Praha 1
nasemaso@ambi.cz

T: 222 311 378 
U telefonu jsme od pondělí do soboty mezi 8. a 10. hodinou.
Nebo pište na ereznictvi@ambi.cz – odpovíme do 24 hodin.

Free WIFI

Přijímáme:
Ticket Restaurant, Gastro Pass, Cheque Déjeuner

Zobrazit na mapě
Otevírací doba řeznictví
Po-So08.30-22.00

Otevírací doba Pasáž
Po-So10.00-20.00