EN
English Praha Plzeň Brno

František Kšána ml.

mistr řezník

Povolání řezník má v genech. Kariéru zahájil v obchodě svého tatínka na pražském Břevnově. Díky své výřečnosti se stal populárním a zasloužil se o znovuobjevení přeštického prasete. Nyní je tváří řeznictví Naše maso.

Roman Lakomý

řezník

Opravdový mistr řezník. Svojí profesi se věnuje celoživotně a je pro něj koníčkem. Je rád, že může pracovat s kvalitním masem a ochutnávat Františkovy uzeniny. Nejradši má přeštickou klobásu.

Adam Zlatohlávek

řezník

Vousatý sympaťák vám v řeznictví u grilu připraví steak, obloží pečivo, ohřeje uzeniny a k tomu zavtipkuje. Vyučený řezník má rád sladkosti, naše párky a miluje maso.

Martin Plachý

řezník

Je nadšený z toho, že je jeho práce vidět a hosté ji oceňují. Ve volném čase dělá historický šerm a k jídlu má nejradši hovězí maso, omáčky na všechny způsoby a guláš z kližky.

Zita Švihelová

obsluha v řeznictví

Skvělá atmosféra za pultem i před ním, šunkové koleno a sekaná. To jsou hlavní důvody, proč už Zita neprodává módní oblečení a radši pobíhá za pultem v Našem mase a každé ráno se těší do práce.

Naše maso
Dlouhá 39
110 00 Praha 1
nasemaso@ambi.cz

T: 222 311 378 
U telefonu jsme od pondělí do soboty mezi 8. a 10. hodinou.
Nebo pište na ereznictvi@ambi.cz – odpovíme do 24 hodin.

Free WIFI

Přijímáme:
Ticket Restaurant, Gastro Pass, Cheque Déjeuner

Zobrazit na mapě
Otevírací doba řeznictví
Po-So08.30-22.00

Otevírací doba Pasáž
Po-So10.00-20.00